Om CH Interfrugt

CH Interfrugts historie begynder helt tilbage i 1979, hvor frøene, til det der senere skulle blive kendt som CH Interfrugt, blev sået. I dag er CH Interfrugt en moderne, seriøs og troværdig fødevarepartner for professionelle køkkener i Danmark inden for frugt og grønt.

Vi har alt inden for frugt og grønt, og vi sørger for, at du får en god kvalitet og levering til tiden hver gang. Vi tager dog forbehold for udsolgte varer.

Vi samler på branchens bedste kompetencer, og vores 40 medarbejdere arbejder hårdt hver dag for, at CH Interfrugt kan leve op til sit gode ry som en af branchens mest seriøse aktører. Vores leverandører er nøje udvalgt ud fra parametre som kvalitet, sikkerhed, ordentlighed og ærlighed. Dette har vi defineret knivskarpt over for dem, og vi går ikke på kompromis. På den måde kan du være sikker på at få lige netop den kvalitet og leveringssikkerhed, som du har brug for i dit professionelle køkken.

Vi sætter en ære i en bæredygtig og ordentlig tilgang til tingene, og vi har nøgleord som kvalitet, ordentlighed, service og ansvarlighed som nogle af de mantraer, vi dagligt arbejder efter.

CH Interfrugt har intentioner om at være et naturligt valg, når talen falder på leverandører af frugt, grønt og økologi. Vi har som erklæret mål at drive en sund forretning, der skaber værdi for vores kunder, vores medarbejdere og vores aktionærer og med en naturlig respekt for mennesker og miljøet.

 

Bliv kunde

Som kunde hos os får du frisk frugt og grønt i en høj kvalitet hver gang. Uanset om dit køkken er stort eller lille, så sætter vi en ære i at levere dine varer til tiden og yde en god service.

Læs mere

Bliv leverandør

Dyrker du frugt og grønt i en høj kvalitet, og er du en stabil leverandør? Så er du velkommen til at kontakte os omkring et muligt samarbejde.

Læs mere