Æblekage med marcipan

Tilberedning


Skræl æblerne og skær dem i smalle både. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt marcipan og æg. Bland det godt og kom mel og bagepulver i dejen. Vend æblestykkerne i dejen, saft og skal fra appelsinen. Kom det hele i et smurt ovnfast fad og drys med hakkede nødder.

Bages 30-40 min. ved 175 g på midterste ovnrille.

Nyd den lun med flødeskum, creme fraiche eller is.

 

Opskriften er lånt af voresmad.dk

Ingredienser


Ca. 20 stykker

2 æg
600 g æbler, f.eks. Gråsten
100 g sukker
100 g smør
100 g groftrevet marcipan
2 tsk. bagepulver
150 g mel
Saft og revet skal af 1 appelsin
Drys med mandelflager og groft sukker

 Ca. 1 time

Se udvalget er vores lækre æbler på webshoppen

Webshop  

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close